The Bowerings

park-rd2
park-rd3
park-rd8
park-rd15
park-rd20
park-rd21
park-rd22
park-rd23
park-rd24
park-rd26
park-rd27
park-rd32
park-rd34
park-rd36
park-rd38
park-rd40
park-rd43
park-rd46
park-rd50
park-rd52
park-rd54
park-rd55
park-rd56
park-rd58
park-rd60
park-rd63
park-rd66
park-rd68
park-rd70
park-rd71
park-rd74
park-rd76
park-rd78
park-rd80
park-rd82
park-rd84
park-rd85
park-rd87
park-rd89
park-rd96
park-rd98
park-rd99
park-rd100
park-rd103
park-rd104
park-rd110
park-rd114
park-rd116
park-rd120
park-rd122
park-rd126
park-rd129
park-rd130
park-rd132
park-rd134
park-rd138
park-rd145
park-rd150
park-rd152
park-rd154
park-rd156
park-rd157
park-rd160
park-rd162
park-rd168
park-rd170
park-rd172
park-rd175
park-rd176
park-rd180
park-rd182
park-rd184
park-rd186
park-rd188
park-rd189
park-rd192
park-rd193
park-rd196
the-bowering-1
the-bowering-2
the-bowering-3
the-bowering-4
the-bowering-5
the-bowering-6
the-bowering-7
the-bowering-8

About this project

The Bowering
Designed in collaboration with Chris Hewitt architect. This was an end terrace built at the turn of the 19th century in Windermere. We extended and renovated the building to form 4, 3 bed self contained apartments.

The building has been carefully restored and received the Local Civic Society award for “A Noteworthy contribution to the visual amenity of the village”. The Cumbrian Tourism board bestowed a 5 star rating for its wonderful interiors.